Crazy Santa Claus

Adventure Santa Claus Hotel Galosol **** 7 overnachtingen met ontbijt in een tweepersoonskamer met uitzicht op zee, 3 x activiteit (mountainbiken, canyoning of klimmen) per persoon 499.- EURO

Bijkomende kosten / opties:

Eenpersoonskamer per week 100.-

Extra dag in een tweepersoonskamer 50,

Extra dag in eenpersoonskamer 65.-

Extra Adventure incl. Verhuur apparatuur 45.-

De speciale Santa Cluas adventure week is enkel te boeken in de eerste 3 weken van december. De activiteiten kan en mag je zelf bepalen of je 3 keer wil mountainbiken of canyoningen of een dag klimmen of maak er een mooie mix van. Voor meer informatie kijk www.crazy-nikolaus.com of voor boekingen

Kosten:

Deze actie is  van 01 t/m 24 december 2015 en kost slechts € 419,-

Inbegrepen:

* 7 overnachtingen in Hotel Galosol***
* Vervoer ter plaatse tijdens de activiteit
* Activiteiten volgens programma, met bijbehorende materialen
* Begeleiding door Nederlandstalige instructeurs

Niet inbegrepen:

* Heen- en terugreis
* Alle maaltijden
* Reis- en bergsportverzekering
* Persoonlijke uitgaven

Over de accommodatie:

Caniço de Baixo is gelegen aan de zuikust van Madeira. De plaats heeft zeer aangenaam weer met het gehele jaar zon. Zeer warm en droog in de zomer, zachte temperaturen en weinig regenachtige dagen in de winter.

Over de zwaarte van de reis:

De activiteiten zijn wisselend licht tot sportief. Een goede basisconditie is dan ook noodzakelijk. Toch is de tocht voor de gewone sportieve man/vrouw zeer goed te doen.

Reisleiding:

Deze reis wordt begeleidt door ervaren instructeurs van Escalade. Zij zijn allen Nederlandstalig en/of Engelstalig. Zij zijn allen relevant aan de sport opgeleid en hebben daarnaast cursussen gevolgd op het gebied van waterredding, oriëntatie en eerste hulp. Daarnaast volgen ze elk jaar een intern reisleiderprogramma, om het u zo goed mogelijk naar u zin te maken. Daarnaast wordt er intensief ingegaan op het principe: leave no trace.

Vliegen naar Madeira:

Vliegtuigmaatschappijen die vanuit Amsterdam op Madeira (Funchal) vliegen: http://www.transavia.com/, http://www.flytap.com/.

Een goedkope optie kan zijn met Ryanair (www.ryanair.com) naar Londen Stansted en vanuit daar met EasyJet (www.easyjet.com) doorvliegen naar Madeira.

Minimum aantal deelnemers: 3

mountainbikemadeira

Youtube kanaal

Aanmelden nieuwsbrief

Snel contact opnemen

Escalade:

Shop:   +351 291 939 191

mail symbool

Escalade is erkend door

ICANlogo2014