CANYONINGEN

Escalade is gespecialiseerd in de canyoningbranche. Al sinds 1991 leggen wij ons toe op deze mooie sport!

Lees meer

FAMILIE ACTIEF

Al bijna tien jaar organiseert Escalade actieve gezinsreizen in de Sierra de Guara.

Lees meer

MOUNTAINBIKE MADEIRA

Escalade organiseert op Madeira verschillende mountainbiketouren, waarbij we je meenemen naar de mooiste plekken en paden.

Lees meer

CURSUSSEN EN OPLEIDINGEN

Bij Escalade kunt u terecht voor verschillende cursussen op opleidingen in de buitensport en met name op het gebied van canyoning.

Lees meer

SIERRA DE GUARA/PYRENEEËN

In de zomermaanden is de Sierra de Guara in Spanje de uitvalsbasis van Escalade.

Lees meer

CANICO DE BAIXO

Caniςo de Baixo, Madeira, Portugal is de nieuwe thuisbasis van Escalade!

Lees meer

CANYONINGTOURS/EXPEDITIES

Escalade organiseert het hele jaar door verschillende canyoningtouren en expedities. Zo zijn we onder andere in Brazilië en Santo Antão (Kaap-Verdië) geweest.

Lees meer

MADEIRA ACTIEF

Madeira is een vulkanisch eiland in de Atlantische oceaan. Basaltrotsen die vanuit het niets duizend meter boven de zeespiegel uitrijzen.

Lees meer

Madeira

Het outdoor paradijs in de Atlantische oceaan. Met vele mogelijkheden o.a. canyoningen, wandelen, kayak, mountainbike en duiken.

Lees meer

SIERRA DE GUARA/PYRENEEËN

In de zomermaanden is de Sierra de Guara in Spanje de uitvalsbasis van Escalade. Het is een gebied in de gewesten Somotano en Sorbarbe, dat nét onder de Spaanse Pyreneeën ligt en op 3 uur rijden van Barcelona is.

De Sierra de Guara is nog het beste te vergelijken met de Grand Canyons van Amerika. Alleen de vegetatie is rijker. Het Somotano gebied staat bekend om haar bodegas, grote wijncoöperaties, olijfolie en amandelen. Sobarbre, het ruige landschap wordt geroemd door Spaanse avonturiers. De Sierra de Guara is een mix van beide werelden. Door de geografische ligging heeft de Sierra de Guara een eigen micro-klimaat. Het gebied  wordt omringd door verschillende bergruggen waardoor regenwolken uit het noorden, oosten en westen worden tegengehouden. Het aantal zonuren is dan ook hoog.

Naast dat de Sierra de Guara een uitstekend canyongebied is, heeft deze omgeving een hoop andere sportieve en culture mogelijkheden. Wandelingen door historische dorpjes en langs eeuwenoude grottekeningen. Drijven in zoutwaterbaden en klimmen in een van de grootste klimgebieden van Spanje.

De Sierra de Guara is al jaren een favoriete vakantiebestemming voor gezinnen. Jong en oud halen hier hun hart op aan de natuur en aan sportieve en uitdagende activiteiten. Kijk voor meer informatie onder familie reizen.
Youtube kanaal

Aanmelden nieuwsbrief

Snel contact opnemen

Escalade:

Shop:   +351 291 939 191

mail symbool

Escalade is erkend door

ICANlogo2014